kurs

KURS

Dynamisk CV og ATS

 

 

 

Har du vært i kontakt med bemanningsbyråer eller rekrutteringsbyrå i det siste? Kanskje har du registrert deg der, men hører sjelden noe fra dem?

Hvordan kan du få flere treff på din CV, og bli bedre posisjonert til nye jobbmuligheter.

 

I dette kurset tar vi fatt på oppgaven med å oppgradere din CV til å gi en bedre match til krav og ønsker arbeidsgivere og byråer stiller, med formål at du får bedre respons på din registrering i systemene.

 

Avansert søknadsskriving

 

Hva spør arbeidsgivere egentlig etter i sine jobbannonser? Noen ganger kunne der like godt stått at de ønsekr en person som er lik dem selv, og hvis du har kompetanse ut over dette så er det bare flott.

 

Jobbsøknaden din skal gjerne følge en eller annen mal, og dessverre finnes det i dag svært mange maler å benytte seg av. Tidligere kunnskap om brevoppsett synes å være utdatert.

Her tar vi for oss jobbannonser, og svarer på dem på en avansert og selvsikker måte, med tanke på å matche eller overgå arbeidsgivers forventninger. Formålet er å få til en positiv og god dialog med arbeidsgiver, der du helst kommer deg til intervju og en mulig ansettelse.

 

Forretningsetablering

 

 

Lag din egen forretningsplan!

 

Har du tanker om å starte med noe selv?

 

Hva gjør du da med din forretningsmodell, markedsføringsplan, markedsanalyse, din utviklingsstrategi, og ikke minst dine budsjetter og økonomiske perspektiver?

 

 

Kurset er fleksibelt, og bør tas over flere dager

KONTAKT MEG

Tampen 1

6016 Ålesund

Mobil: 90691254

Org.nr: 989826670

TEKNOTENKEREN® Gründerhjelper er bevisst sitt samfunnsansvar, og vil yte sitt beste innen teknokunnskap, markedskunnskap, nettverk og finans for å bidra til mer næringsaktivitet i det norske samfunnet.

VERDILØFTE

TEKNOTENKEREN® Gründerhjelper har som mål å bistå uerfarne og erfarne gründere med å få på plass gode forretningsplaner modeller og planer så raskt som mulig, slik at du som gründer kan bruke mer tid på å arbeide med ideen din.

TEKNOTENKEREN® Registrert Varemerke.