Prosjekt

PROSJEKT

Escape room til Kraft og Skredsenteret i Tafjord

 

Sesongen 2017 kan Kraft og Skredsenteret i Tafjord tilby to nye attraksjoner.

 

Senteret har etablert to rom i escape-room sjangeren, der spillerne må løse praktiske oppgaver, løse gåter og puslerier, for å løse selve spillet. Spillet er tidsbegrenset til 1 time, og kan spilles av 1 til fire personer samtidig.

 

 

Besøk Kraft og skredsenteret i sommer, og be om å få prøve Bølgen eller Det hemmelige rommet.

MÖRE Hydrogen®

 

Hydrogen fyllingsstasjoner for kjøretøy til Møre og Midt-Norge. Et egenutviklet prosjekt som ble startet som aksjeselskap i 2012. Prosjektet ble avviklet i 2013, på grunn av manglende finansiering.

 

Flere forretningsmodeller ble utviklet, produksjonskalkyle av hydrogen og oksygen basert på elektrolyse av rent vann. Både sentral og desentralisert produksjon av hydrogen, for eksempel i nærheten av vannkraftverk. Ingen frakt av hydrogen fra produksjonssted til salgsautomater. Kun en standard for påfylling til kjøretøy!

 

Budsjetter, salgsanalyser, og markedsanalyser i forhold til salgsutvikling av biler og busser, profilering og markedsføringsmetoder. Her ble gjort mye godt arbeid i dette prosjektet.

 

Spin-off produktmuligheter ble også analysert.

 

Investorer ønskes til å utvikle og etablere brenselcelleaktivitet på Sunnmøre.

Andre prosjekter....

 

 

2005 - 2007 Teslaturbinen. Designet og utviklet og bygget to fungerende prototyper av Nikola Tesla sin skiveturbin i samarbeid med Zuccato Energia SRL i Italia.

 

2009 Offshore bruksbåt. Designet og 3D-konstruerte en tøff havgående bruksbåt i aluminium. Designet i henhold til DNV HSLC standarden.

 

2012 - 2015 Komposittstolper. Design og beregning av avanserte komposittstolper, som skal erstatte Kreosotimpregnerte trestolper. Beregningsgrunnlaget bidrog til utvikling av ny standard for bransjen. Komposittstolpene selges i dag av Rempro AS.

....

....

KONTAKT MEG

Tampen 1

6016 Ålesund

Mobil: 90691254

Org.nr: 989826670

TEKNOTENKEREN® Gründerhjelper er bevisst sitt samfunnsansvar, og vil yte sitt beste innen teknokunnskap, markedskunnskap, nettverk og finans for å bidra til mer næringsaktivitet i det norske samfunnet.

VERDILØFTE

TEKNOTENKEREN® Gründerhjelper har som mål å bistå uerfarne og erfarne gründere med å få på plass gode forretningsplaner modeller og planer så raskt som mulig, slik at du som gründer kan bruke mer tid på å arbeide med ideen din.

TEKNOTENKEREN® Registrert Varemerke.